Csapatunk

ANDOR ERIKA

Örök önismereti úton, az egyik ösvényen járva, először nem tudatosan, csak mozgásformaként kúszott be az életembe a jóga. Azon kívül, hogy jobban éreztem magam tőle, a nagyon impozáns jógapózok is célként kezdtek megjelenni. Elindultam a jóga útján, vagyis én hittem azt, hogy 100%-ban azon járok. Közben egyre jobban megszerettem és rájöttem, hogy mindennap hiányzik az életemből, ha nem állok rá a jógamatracra.

Elkezdtem tanulni, de éppen akkor akadályokkal teli rögös útra kerültem. Ezek leküzdésében segít a mai napig a jóga is, mint eszköz, hogy megteremtsük a tudatosságot a mindennapunkban, hogy figyeljünk a testünk, a lelkünk, az elménk jelzéseire, harmóniájára. Itt jöttem rá, hogy a jóga sokkal több, mint amit korábban gondoltam.

Órái: VINYASA JÓGA FLOW

BeautyPlus_20231003213818008_save

HORVÁTH DORINA

Nagyjából 5 éve kaptam az első lehetőséget, hogy rúd sport oktatóként dolgozhassak egy stúdióban, majd később több más budapesti stúdióban is volt szerencsém oktatni. A rúd mellett felbukkant az életemben a légtorna is, majd bővíteni szerettem volna az ismereteimet, hogy jobban átlássam a mozgás tudományát, így elvégeztem egy funkcionális edzői és egy gerincjóga oktatóképzést. Közben képeztem magam mobility és nyújtás témában is, mert úgy gondolom, hogy egy egészséges testnek minderre vegyesen van szüksége. A levegő és a jóga kombinációja idővel az aerial jógához kanyarított, majd ahogyan egyre többen babázni kezdtek körülöttem az élet továbbsodort a kismamák irányába is – elvégeztem egy kismama jóga oktatóképzést, majd kiegészítettem egy prenatális tréninggel.

Órái: AERIAL (kid, teen, felnőtt), STRETCHING X MOBILITY

SCHAFER KATA

Testünk minden önfeledt, jól eső, zenébe simuló mozdulata a szabadság útmutatója. Több mint 20 év és 42 városban megélt nemzetközi, Orientális és fúziós tánc előadások, oktatás majd későbbi önismereti tréningek és parapszichológiai tanulmányok után 2014-ben kezdtem el tanítani a hagyományos tánc óráimon túl, modern tánc alapú holisztikus tánc programjaimat Nature Dance néven. Új módon észlelni, elfogadni, mozdítani a testet segíthet új módon megélni és alakítani az élettörténetünket. A mozgásban és testérzékelésben rejlő gyógyító- és alkotóerők lehetősége határtalan. Táncóráimon szeretném tanítványaimat segíteni ehhez az élményhez. “Küldetésem a táncóráimon és elvonulásokon hogy megtanuld szívbôl szeretni önmagadat.”

Órái: DANCE FUSION X NATURE DANCE

kata

REZSNÁK ADRI

Órái: BODYBALANCE, STRETCHING FLOW, TABATA, TABATA X TRX