Monday Morning BodyART

Tematikus testébresztő BodyART órák, témához illő Panarom olajok használatával, minden hétfőn reggel 09:00-10:15-ig. 

EGYENSÚLY, STABILITÁS - Fókuszban a légzés, áramlás és erő (Meditáció olaj)

STRESSZOLDÁS - Fókuszban a csípő és a medence izmai (Zen olaj)

IMMUNERŐSÍTÉS - Fókuszban az immunrendszer erősítése (Immunarom olaj)

ELENGEDÉS - Lélegezz fel! (Eucaly'mix olaj)

ERŐ ÉS TUDATOSSÁG - Fókuszban a Yin&Yang (Mindentudó olaj)

KAPCSOLÓDÁS(ÖNMAGADHOZ) - Fókuszban a mellkas, mint a szív és a tüdő tere. (Szeretlek olaj))

I’m a SEXY MAMA 4 alkalmas workshop

Nehéz olyan helyet találni, ahol bátran szabadjára engedheted a benned lévő ízig-vérig nagybetűs NŐT! Most itt a lehetőség, hogy megéld mindazt, amit eddig nem tudtál, nem akartál, vagy csak nem volt rá lehetőséged! Itt nem kell másokkal foglalkoznod, csak magaddal és azzal, hogy a workshop végére elengedd a felgyülemlett feszültséget, gátlásokat és hagyd, hogy ezúttal a szexi éned kerüljön előtérbe! Korod, kilóid és gyermekeid száma nem lehet akadály! 

POLEDANCE - HEELS - November 26. 17:00

A rúd segítségével szabadítjuk fel női energiánkat! Magassarkút mindenképp hozz magaddal, de viselése nem kötelező. Egy pohár pezsgővel indítunk! Fitness elemekre most ne számíts, ez most a táncról és a mozdulatokról szól. És persze Rólad!

Részvételi díj: 5.000 Ft / 90 perc

BURLESQUE - December 03. 17:00

Most felfedezheted és felvállalhatod szexuális vonzERŐdet, felszabadultan élvezheted a játékot. Klasszikus elegancia, a nôi test megélése, ünneplése és játéka, tûsarok, kiskalap, fûzô, tollas díszek... A csábítás mûvészete egy szenvedélyes tánccal, humorral és kreativitassal ötvözve! A pezsgő itt is elmaradhatatlan kellék!

Részvételi díj: 5.000 Ft / 120 perc

DANCE LIKE J.LO - December 10. 17:00

Ha láttad már Jennifer Lopezt, Beyoncét, Shakirát táncolni akkor nem is kell magyaráznunk! Egy végtelenül szexis, de a korábbi workshop alkalmakhoz képest teljesen más mozgásra számíthatsz. Nincs rúd, se szék és jelmezek, csak te, a tested, a zene és az óra végére garantáltan fel leszel pörögve és biztosan ki is leszel fáradva!

Részvételi díj: 5.000 Ft / 90 perc

NŐI FLOW - December 17. 17:00

Ezen az alkalmon a fókusz női minőségeink, testi-lelki változásaink tudatos(abb) megélésén, elfogadásán van. Itt végre nem kell senkinek megfelelni, vagy valamit elérni. Egy óra támogató körben, csodálatos nőkkel, gyengéd áramlással, illóolajokkal, hosszú relaxációval!

Részvételi díj: 5.000 Ft / 90 perc