Erősítő típusú órák

Aerial

A jóga, a trx, valamint pilates típusú erősítés és a légtorna kombinációja egy aerial hammockban (függőágy szerű eszköz) kivitelezve a gyakorlatokat. Jótékony hatással bír a gerincoszlopra, távolítja egymástól a csigolyákat és leveszi róluk a terhelést.

Cardio Balett

A testformálás egy innovatív módja, amelyet a balettpozíciók és testtartások ihlettek. Ezen az órán kifinomult mozdulatokra, kemény izommunkára számíthatsz.

Pole Fusion

Hamarosan…

Tabata

Dinamikus zenék, saját testsúlyos gyakorlatok, odafigyelés! 20 másodperces intenzív gyakorlatok, melyet 10 másodperces szünet követ, 8x megismételve 4 percen keresztül. Igen hatásos módja a zsírégetésnek, ahol folyamatosan magasan tartjuk a pulzust.

Közös óramegbeszélés az óra elején, hogy minden óra pontosan olyan legyen, amilyennek a csapat szeretné.

Nyújtó, mobilizáló és jóga típusú órák

Aerial

A jóga, a trx, valamint pilates típusú erősítés és a légtorna kombinációja egy aerial hammockban (függőágy szerű eszköz) kivitelezve a gyakorlatokat. Jótékony hatással bír a gerincoszlopra, távolítja egymástól a csigolyákat és leveszi róluk a terhelést. 

BodyART

A bodyART-ban a hangsúly nem az egyes izomcsoportok erősítésén, hanem az emberi test egészén van. A gyakorlatok és pozíciók teljes testgyakorlatok, amelyek egyszerre több izomcsoportot mozgatnak meg. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is. Segítségével fejlődik az izomzat, az egyensúlyérzék, kialakul a helyes tartás, és ezzel párhuzamosan edződik a belső egyensúly, a koncentráció. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

.

Egészséges Test

A nyújtást, csípőnyitás és mobilizációt egyesítő óránkon tökéletes alapot biztosítunk a test megfelelő működéséhez és a jövőbeni edzésekhez. Visszaadjuk a test rugalmasságát, megszabadulunk a csípő környékén elraktározott stressztől, és erősítjük törzsizmainkat, valamint mobilizálunk!

Kismama jóga és torna

A kismamák lelkét és testét erősítő könnyed mozgásformák! A jóga gátizom tornával, relaxációval egészül ki, a torna pedig jobban megmozgatja a Kismamákat. Utóbbit azoknak ajánljuk, akik aktívabb mozgásra is vágynak a babavárás időszakában!

Betöltött 12. héttől!

Pilates x Jóga

Pilates és jóga fúziós órán ötvözzük a pilates és a jóga mozgáselemeit és kihasználjuk a légzésünkben rejlő fantasztikus lehetőségeket. A mozgás és a légzés összehangolásával fejlesztjük a testtudatot, az izomerőt, a testtartást, a koordinációt és a rugalmasságot. Tónusosabbá varázsoljuk a testet, erősítjük a gerincet tartó mélyizmokat (core, hasizmok, mély hátizmok), és más izomcsoportokat (kar, fenék, comb) is. Elménket segítjük a koncentrációban, fókuszunkat a „kintről” a „bentre” helyezzük, ezáltal csökkentve a stresszt és a feszültséget. A Pilates-módszer fejleszti az összpontosítás képességét, a testérzékelést, az egyensúlyt.

Triplex Mobility

Dinamikus nyújtások, mobilizáció és egy-egy pilates gyakorlat jellemzi ezt az egyedülálló és komplex óratípust, mely az izületi mozgékonyság fokozását célozza meg. Almásy Csilla gerincterapeuta-gyógytornász által kifejlesztett Triplex® mozgásprogram első és egyben legfontosabb szakasza, mely kifejezetten a gerinc egészségével foglalkozik. Az órán felszabadítjuk a váll, csípő és gerinc izületeit a blokkok alól, így már a hétköznapi mozgás is könnyedebbé válik. 

Táncos típusú órák

Dance Training

Modern tánc stílusú erősítő és nyújtó gyakorlatok, izgalmas tánc kombinációval.
Többnyire ütőhangszeres zenékre dolgozunk óráról órára a rugalmasabb és szabadabb önmagunkért. Az órát olyan mozogni vágyó amatőrök és kezdő táncosok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék megélni a dinamikus térhasználatot és a szabad mozgás, önkifejezés örömét.

Hastánc

Kecses, nőies mozgássorozatok, ahol repülnek a fátylak, forognak a csípők. Nem is gondolnád, de ez a szuper mozgásforma javítja a tartáshibákat és erősíti az izmokat, miközben izületi terhelés nélkül mozgat át tetőtől talpig. Hasi és kismedencei problémákra is segítség lehet. Kortól, alkattól függetlenül mindenki számára ajánljuk!

Pole Fusion

Hamarosan…

Street Dance

Ha a Step UP, Honey és Street Dance filmek egyből beugranak, akkor nincs mit magyaráznunk. Ha nem, akkor egy olyan órát képzelj el, ahol a Hip-Hop, a modern és latin tánc elemek keverednek. A végeredmény pedig egy vagány, dinamikus óra, ami egyben nőiesség és önbizalom fejlesztő is! Az óra 15 éves kortól látogatható, felső korhatár nincs!

KID és TEEN órák

Aerial KID

A játékosság, a koncentráció, a jóga és az akrobatika találkozása, ahol a gyerekek talajon és többnyire lógva, egy hammockban töltik az órát. Már 4 éves kortól várjuk a gyerekeket, lányokat és fiúkat egyaránt!

Teen Akrobatika

Az alapok hasonlítanak az Aerial-ra, azonban itt a hammockon kívül karika és a talaj akrobatika elemei is szerepet kapnak! 10 éves kortól ajánljuk! 

Teen Dynamic Dance

Hamarosan…