Erősítő típusú órák

Aerial

A jóga, a trx, valamint pilates típusú erősítés és a légtorna kombinációja egy aerial hammockban (függőágy szerű eszköz) kivitelezve a gyakorlatokat. Jótékony hatással bír a gerincoszlopra, távolítja egymástól a csigolyákat és leveszi róluk a terhelést.

BodyShape és BodyShape x TRX

Cardio Balett

A testformálás egy innovatív módja, amelyet a balettpozíciók és testtartások ihlettek. Ezen az órán kifinomult mozdulatokra, kemény izommunkára számíthatsz.

Pilates x Jóga (piyo)

Pilates és jóga fúziós órán ötvözzük a pilates és a jóga mozgáselemeit és kihasználjuk a légzésünkben rejlő fantasztikus lehetőségeket. A mozgás és a légzés összehangolásával fejlesztjük a testtudatot, az izomerőt, a testtartást, a koordinációt és a rugalmasságot. Tónusosabbá varázsoljuk a testet, erősítjük a gerincet tartó mélyizmokat (core, hasizmok, mély hátizmok), és más izomcsoportokat (kar, fenék, comb) is. Elménket segítjük a koncentrációban, fókuszunkat a „kintről” a „bentre” helyezzük, ezáltal csökkentve a stresszt és a feszültséget. A Pilates-módszer fejleszti az összpontosítás képességét, a testérzékelést, az egyensúlyt.

Tabata, Tabata Light, Tabata Pilates

Dinamikus zenék, saját testsúlyos gyakorlatok, odafigyelés! 20 másodperces intenzív gyakorlatok, melyet 10 másodperces szünet követ, 8x megismételve 4 percen keresztül. Igen hatásos módja a zsírégetésnek, ahol folyamatosan magasan tartjuk a pulzust.

Nyújtó, mobilizáló és jóga típusú órák

Aerial

A jóga, a trx, valamint pilates típusú erősítés és a légtorna kombinációja egy aerial hammockban (függőágy szerű eszköz) kivitelezve a gyakorlatokat. Jótékony hatással bír a gerincoszlopra, távolítja egymástól a csigolyákat és leveszi róluk a terhelést. 

BodyBalance

A BodyBalance egyesíti a stretching, mobilizálás, jóga és pilates mozdulatait, ezáltal tökéletes alapot biztosít a test megfelelő működéséhez és az intenzívebb edzésekhez.

Visszaadjuk a test rugalmasságát, megszabadulunk a csípő környékén elraktározott stressztől, és erősítjük törzsizmainkat, valamint mobilizálunk!  

Kismama jóga és torna

A kismamák lelkét és testét erősítő könnyed mozgásformák! A jóga gátizom tornával, relaxációval egészül ki, a torna pedig jobban megmozgatja a Kismamákat. Utóbbit azoknak ajánljuk, akik aktívabb mozgásra is vágynak a babavárás időszakában!

Betöltött 12. héttől!

Stretching és Stretching x TRX

Triplex Mobility

Teljes körű mobilizáció, mely során egyszerű, könnyen követhető gyakorlatokkal lazítjuk az izmokat, mobilizáljuk a fasciákat, ezzel elérve, hogy ízületeink újra az egészséges mozgástartományban mozoghassanak. A talajról, tehermentesített helyzetben indulunk, majd a középterhelésen át fokozatosan eljutunk a teljes testsúlyterheléses (álló) gyakorlatokig. Eszközöket is használunk a jobb eredmény eléréséhez. A rövidebb, kímélő órák sokszor csak a talajon végzett gyakorlatokból állnak. A legtöbb mozgásszervi, ízületi probléma a kötött, rugalmatlan szöveteknek köszönhetően alakul ki hosszú távon. A mobilizálással felszabadítjuk a letapadt szöveteket és visszaadjuk testünknek a mozgás szabadságát. Hihetetlen gyors fejlődés, állapotjavulás figyelhető meg a mobilizáló gyakorlatok rendszeres végzésével. Az ülő életmódot kiválóan kompenzáló óratípus. A derék- és nyakfájdalmakat hatékonyan csökkenti. Kezdőknek, derékfájósoknak, gyógytorna után lévő pácienseknek, kismamáknak is maximális biztonsággal végezhető óra.

Táncos típusú órák

Dance Fusion

MODERN TÁNC stílusú erősítő és nyújtó gyakorlatok, izgalmas HASTÁNC kombinációval.
Többnyire ütőhangszeres zenékre dolgozunk óráról órára a rugalmasabb és szabadabb önmagunkért. Az órát olyan mozogni vágyó amatőrök és kezdő táncosok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék megélni a dinamikus térhasználatot és a szabad mozgás, önkifejezés örömét.

KID és TEEN órák

Aerial KID és TEEN

A játékosság, a koncentráció, a jóga és az akrobatika találkozása, ahol a gyerekek talajon és többnyire lógva, egy hammockban töltik az órát. Már 4 éves kortól várjuk a gyerekeket, lányokat és fiúkat egyaránt!

KID – óvodás korosztály

TEEN – iskolás korosztály

Aida RG

A karika, a labda és a szalag játékos használata észrevétlenül fejleszti a koordinációs képességet, a mozgékonyságot és az izomzatot amellett, hogy az apróságok egyben egy varázslatos csapat részesei is lesznek.

Jelentkezés és további információ: https://www.aidarg.hu/